Lidt om mig og min familie.

Hvis I vælger mig som jeres børnepasser, vil I møde en frisk, gald, åbensindet kvinde med et stort smil og åbne arme til at tage i mod jeres børn. Og give dem en spændene og lærig dag.
Jeg er 35 år, gift med Michael, som jeg her været sammen med i 19 år. Michael køre som chauffør. Sammen har vi to børn, Cecilie på 6 år som går på Hedegård friskole, og Wilas på 3 år som går i Børnegården søndervang.
 

Jeg er uddannet gastronom. Har abejdet som kok i 9 år. De sidste 7 år har jeg arbejdet som ernæringsassistent på Løsning plejecenter.

Jeg har altid haft en drøm om at arbejde med børn, da jeg har en stor kærlighed til de små mennesker. Nu bød muligheden sig endelig. Jeg har altid haft børn i min hverdag dels fordi jeg selv har 3 minder søskende, og fordi min mor selv var dagplejer i mange år.

Jeg elsker at være sammen med børn. De giver så meget tilbage, er taknemelige, og sjove. Jeg kan godt li at være kreativ, synge, danse og lege. Desuden sætter jeg stor pris på at bruge min tid ude, derfor foregår meget af min dage ude sammen med børnene hvor de rigtigt kan udfolde sig. Vi leger og spiser ude lige så snart vejret tillader det. Jeg har en dejlig have med masser af plads.
For mig er det vigtigt at have en god og åben dialog med jer som forældre til gavn for jeres barn, vi er alle forskellige som mennesker, også de små, de skal have plads til at være de personligheder de er.